Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Gyerekműsorok színesítik péntektől a Fehérvári Adventet Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. december 02.
ImageSzékesfehérváron szép hagyománya van annak, hogy Advent idején a városi gyermekek fellépéseivel színesítik az ünnepi programsorozatota Belvárosban. Így lesz ez idén is! December 2-tól csaknem két héten át, hétköznap délelőttönként óvodások és iskolások műsorait tekinthetjük meg az adventi színpadon. Ünnepelnek a családok a Vízivárosban is, ahol szombaton délután folytatódik négy városrész közös adventi rendezvénye.
Tovább...
 
Metal erősítés a FEZEN-re - újabb négy nevet jelentett be a fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2016. november 30.
ImageAlakul a 20. jubileumi FEZEN fesztivál programja, a már korábban bejelentett Alice Cooper mellé most újabb zenekarok csatlakoznak. A 2017-es fesztiválra érkezik a hazai kedvenc Ossian, a brit heavy metal egyik legendás zenekara a Saxon, Németország legsikeresebb progresszív metal zenekara a Blind Guardian és a szimfonikus metal úttörőjeként számon tartott, svéd Therion. A négy újabb névvel még mindig csak a lista elején járunk, a szervezők ígérete szerint, hamarosan folytatják a névsort.
Tovább...
 
Bartók újratöltve! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 29.
ImageA Bartók újratöltve! diákpályázat nyertesei december 20-án mutatják be a zeneszerző három újragondolt színpadi művét, A fából faragott királyfit, A kékszakállú herceg várát és A csodálatos mandarint az Átrium Film-Színházban. Utóbbi művet a székesfehérvári Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola diákjai viszik színre.
Tovább...
 
Édesanyám sok szép szava... Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. november 28.
A Junior Prima-díjas és Népművészet Ifjú Mestere énekes ük- illetve dédnagyanyja emlékét, valamint énekeit felidézve mutatja be gyergyói családi kalandozásait. A pódiumműsorra november 30-án, szerdán 19.30 órakor kerül sor a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban, ahova minden népzenét kedvelőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
udománytörténeti Vándorkiállítás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 28.
A Hunyadi Mátyás Szakgimnázium a Tudománytörténeti Vándorkiállítás első iskolai állomása.
Tovább...
 
V. Újszövetség Maraton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 25.
ImageAdvent első vasárnapján önkéntes jelentkezők olvashatják fel az Újszövetséget a Vörösmarty Színház nagyszínpadán: november 27-én hajnali 4 órakor indul az V. Újszövetség Maraton.
Tovább...
 
Térjen be adventkor is a Múzeumba! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. november 25.
Az adventi időszakban ingyenesen látogatható a Szent István Király Múzeum összes székesfehérvári kiállítóhelye, valamint a Kincsek és Titkok című kiállítás hosszított nyitvatartással működik. A Téli tárlat, a Képpárok fotói, az akt alkotásokból összeállított válogatás, az ’56-os kiállítás, valamint a Rendház kiállítása is várja az érdeklődőket!
Tovább...
 
A Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek novemberi programja Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 24.
ImageA Székesfehérvár-ért Nemzetközi Művészkör művészeinek és meghívott vendégeinek novemberi programja alább tekinthető meg.
Tovább...
 
Kemény Kristóf: Puskás Öcsi - A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai 2. Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. november 22.
ImageA Puskás Ferenc gyerekkorát bemutató mesekönyvsorozat nyitó kötete a vártnál is nagyobb sikert aratott, így a készítők egyértelmű szándéka volt, hogy a több ezres olvasótábor tagjai még idén kézbe vehessék a Puskás Öcsi - A külvárosi vagány hihetetlen kalandjai 2. című könyv második részét.
Tovább...
 
Új kötete jelent meg a negyedszázada elhunyt Csanádi Imrének Nyomtatás E-mail
Írta: HírBeleBumm Kreatív Kommunikáció   
2016. november 21.
ImageIrodalmi esteken – a Kákics zenekar közreműködésével – mutatja be Csanádi Imre hadifogsági éveiről tanúskodó, Fehérvár köszöntése című új kötetét a kiadó HírBeleBumm Kreatív Kommunikáció, először 2016. november 23-án, szerdán 17 órától Székesfehérváron, a Vörösmarty Társaság Kossuth utca nagytermében, majd november 26-án, szombaton, szintén 17 órától a zámolyi Művelődési Házban.
Tovább...
 
Csak még egyszer előre!  Bemutatták Burján Zsigmond háborús játékfilmjét Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2016. november 21.
ImageA székesfehérvári Cinema Cityben tartották Burján Zsigmond „Csak még egyszer előre” című, a fehérvári 17-es gyalogezrednek emléket állító történelmi játékfilmjének díszbemutatóját.
Tovább...
 
<< Első < Előző 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 Következő > Utolsó >>

Eredmények 3235 - 3245 / 6215